Τμήμα Οικονομικών ΕπιστημώνΠανεπιστημιούπολη Σερρών

Χαιρετισμός προέδρου του τμήματος

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

 

Σας καλωσορίζω στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, της οποίας είστε τα νέα μέλη.

Σε αυτό τον Οδηγό Σπουδών θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την Πόλη και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, την Πανεπιστημιούπολη Σερρών, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Πρόγραμμα Σπουδών.

Η Διοίκηση του Τμήματος, οι Καθηγητές, το Διοικητικό και το Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό, αλλά και οι συνάδελφοί σας Φοιτητές των παλαιότερων ετών, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στο αρχικό στάδιο της φοίτησής σας, αλλά και στη συνέχεια για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. 

Όπως θα διαπιστώσετε, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών γίνεται συστηματική και ενσυνείδητη προσπάθεια για την αναβάθμιση του περιεχομένου των σπουδών, του διδακτικού προσωπικού και της κτιριακής και τεχνολογικής υποδομής.

Η αναβάθμιση αυτή και η διαρκής βελτίωση είναι υπόθεση όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, άρα και δική σας υπόθεση.

Εμείς προσβλέπουμε με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στους στόχους σας, να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις σπουδές σας και να γίνετε Πτυχιούχοι του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι κοντά σας και συμπαραστάτες στο έργο σας.

Σας εύχομαι καλή διαμονή στις Σέρρες, πρόοδο στις σπουδές σας, πλούσια, δημιουργική και γεμάτη καλές και όμορφες εμπειρίες ακαδημαϊκή ζωή.

 

Ο Πρόεδρος

 

Γιώργος Ν. Μαγούλιος

 

Καθηγητής

Κορυφή σελίδας