Βραβείο διδασκόντων υψηλότερης αξιολόγησης θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων ακ. έτους 2023-2024

Η Συνέλευση του Τμήματος απονέμει «Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία», βάση της Δήλωσης Πολιτικής Διασφάλισης Ποιότητας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, όπως είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.es.ihu.gr/quality-policy/.
Μετά από επεξεργασία των στατιστικών δεδομένων της αξιολόγησης μαθημάτων στα δύο εξάμηνα του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 της πλατφόρμας του συστήματος αξιολόγησης  ποιότητας της ΜΟ.ΔΙ.Π. από το μέλος της ΟΜΕΑ και πρόεδρο του τμήματος διαπιστώνεται ότι υψηλότερη αξιολόγηση κατά μέσο όρο στις ερωτήσεις που αφορούν τον/ην διδάσκοντα/ουσα στα θεωρητικά μαθήματα έλαβε η Δρ. Παπαδούλη Βασιλική (με Μ.Ο. 4,75).
Η Συνέλευση του Τμήματος ομόφωνα αποφασίζει στην ορκωμοσία του χειμερινού εξαμήνου να απονείμει τιμητικό έπαινο για την υψηλότερη αξιολόγηση στα θεωρητικά μαθήματα του ακ. έτους 2023-2024 στην Δρ. Παπαδούλη Βασιλική.
Οι τρεις διδάσκοντες/ουσες με την υψηλότερη αξιολόγηση στα θεωρητικά μαθήματα του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 είναι οι:
  1. Δρ.  Παπαδούλη Βασιλική (με Μ.Ο. 4,75).
  2. Δρ. Ζιάκης Χρήστος και Αν. Καθ. Πολυχρονίδου Περσεφόνη (ίση βαθμολογία με Μ.Ο. 4,62)
  3. Επ. Καθ. Σταματίου Παύλος (με Μ.Ο. 4,61).
Οι τρεις διδάσκοντες/ουσες με την υψηλότερη αξιολόγηση στα εργαστηριακά μαθήματα του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 είναι οι:
  1. Καθ. Μαγούλιος Γεώργιος (με Μ.Ο. 4,77).
  2. M.Sc. Μοσκοφίδης Αναστάσιος (με Μ.Ο. 4,75)
  3. Ε.Δι.Π. Λαζογιάννη Ζωή (με Μ.Ο. 4,53).
Σημειώνεται ότι στα θεωρητικά μαθήματα οι ερωτήσεις του ερωτηματολογίου αξιολόγησης που αφορούν τους διδάσκοντες είναι οι q71-q77, ενώ στα εργαστηριακά μαθήματα οι αντίστοιχες ερωτήσεις είναι οι q51-q55. Επίσης, σημειώνεται ότι δεν ορίστηκε οποιαδήποτε στάθμιση στους μέσους όρους.
Η Πρόεδρος του Τμήματος
Περσεφόνη Πολυχρονίδου
Αν. Καθηγήτρια