ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

 

– Οι δηλώσεις εργαστηρίων και θεωριών θα αρχίσουν την Πέμπτη 28/09/2023 στις 14:00 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 16/10/2023 μέσω της πλατφόρμας της ηλεκτρονικής γραμματείας https://egram.cm.ihu.gr/.

– Για την εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων από τις 02/10/2023 παρακαλούνται οι φοιτητές να δηλώσουν το εργαστηριακό τμήμα που θα παρακολουθούν κατά τη διάρκεια του εξαμήνου έως την 01/10/2023, ώστε να δημιουργηθούν τα τμήματα και να καταγράφονται οι παρουσίες των φοιτητών.

Οι φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών:

–  Οι νεοεισαχθέντες Φοιτητές δηλώνουν και παρακολουθούν τα μαθήματα που προβλέπει το πρόγραμμα σπουδών για το πρώτο εξάμηνο.

Οι υπόλοιποι Φοιτητές, το σύνολο των πιστωτικών μονάδων των μαθημάτων του τυπικού και παρελθόντων εξαμήνων που δηλώνουν να μην υπερβαίνει τις σαράντα πέντε (45) πιστωτικές μονάδες.

– Μόνο στην περίπτωση κατά την οποία ο Φοιτητής έχει εξεταστεί επιτυχώς σε όλα τα μαθήματα των παρελθόντων προσφερόμενων τυπικών εξαμήνων, τότε μόνον έχει τη δυνατότητα να δηλώσει και μαθήματα του αμέσως μεθεπόμενου, του τυπικού, προσφερόμενου εξαμήνου και οι πιστωτικές μονάδες να μην υπερβαίνουν τις σαράντα πέντε (45).

– Όπου υπάρχουν μαθήματα επιλογής υποχρεωτικά πρέπει να δηλώνουν ένα ανά εξάμηνο μετά το 4ο εξάμηνο.

 

 

 

Οι φοιτητές του Π.Σ. Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του 7ου εξαμήνου μπορούν να δηλώνουν μέχρι 38 ώρες ενώ από 8ο εξάμηνο και πάνω μπορούν να δηλώνουν μέχρι 44 ώρες. Όπου υπάρχουν μαθήματα επιλογής υποχρεωτικά πρέπει να δηλώνουν ένα ανά εξάμηνο.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων των εργαστηρίων θα αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των Εργαστηρίων Παρελθόντων Εξαμήνων του Π.Σ. Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής.

Εργαστήρια Παρελθόντων Εξαμήνων Π.Σ. Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής:

– Πληροφορική και Αλγόριθμοι, 2 ώρες, Α΄ Εξάμηνο.

– Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων, 2 ώρες, Ε΄ Εξάμηνο.

– Μηχανογραφημένη Λογιστική ΙΙ, 2 ώρες, Ε΄ Εξάμηνο.

– Μηχανογραφημένη Εμπορική Διαχείριση, 2 ώρες, Ε΄ Εξάμηνο.

– Αποτίμηση Επιχειρήσεων. 2 ώρες, Ζ΄ εξάμηνο

– Οικονομοτεχνικές Μελέτες

 

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

  1. Για να βαθμολογηθεί ένα μάθημα πρέπει να περιλαμβάνεται στη δήλωση μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου.
  2. Οι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν επαλήθευση της αποστολής της δήλωσης κάνοντας αποσύνδεση, επανασύνδεση και προβολή της δήλωσής τους.

 

Από τη Γραμματεία